...

Losemi hastasi] Volkan Dundar 13 yasindaydi. Hastanede ilik nakli icin yillarca sira bekledi. Bir gun Dundar ailesinin telefonu caldi.Nakil icin sira geldigini soylediler.. Ancak Volkan bu telefondan 4 gun once ölmustu. Son 10 ayda 15 losemili cocuk, uygun ilik bulundugu halde hastanede yatak bulunamadigi icin yasamini yitirdi.'


Kampanyamiz hizla ilerliyor. Ama zamanimiz cok az. Bugun de losemili bir cocuk basvurdu. 6/6 tam uyumlu verici kardesi olmasina ve ve hastanin yasamasi kemik iligi nakline bagli olmasina ragmen nakil yaptiracak hastane bulamiyor. En yakin 3 ay sonrasina randevu veriliyor. Yani bir anlamda beklerken öl deniliyor. Bunun icin zamanimiz yok. Ben utaniyorum. Ama ne yapacagimi da sasirdim. Gercekten bu insanlar bu kadar duyarsız mi? Ya da bir tek biz mi telaşlanıyoruz? Acaba biz de mi 3 maymun olmaliyiz ki aksam rahat uyuyalim? Hayir , olamaz.Insanlik henuz olmedi. Ya gercekten bizim cok yakinimiz birisi yasayacakken goz gore gore olse biz ne yapardik? Insanlar katil olur yahu.
Haydi tuslara daha fazla dokunalim ve bu sayiyi kisa zamanda 1 MILYONA cikaralim, sonra da 5 milyona. Sesimizi basin bile duymuyor, siyasiler nasil duysun?


Elinize sağlık. Kolay gelsin.


Dr. Ustun EZER
Yonetim Kurulu Baskani
LOSEV Losemili Cocuklar Vakfı
destek için sadece bir TIK TIK
http://www.losev.org.tr/dergi/kent.htm



CANDAN TARİFLER sayfasından alınmıştır

3 yorum:

icimdeki yolculuk dedi ki...

geziyorum bakıyorum yazdıgım kampanyanın hızla yayılması çok güzel duyarlı insanları görmek beni çok mutlu etti

Pembe Tatlar dedi ki...

Canım benim o güzel yüreğine sağlık paylaşım için allah razı olsun...

TAZE NANE dedi ki...

Çok teşekkürler. Bugün bloglarda hep gördüm.
Çok harika bir paylaşım bloğuna koyman çok güzel.
Sevgiler.

Yorum Gönder

blogumu ziyaretiniz ve yorumlarınız için tşk. ederim yorum göndermek için iki kere tıklayabilirsiniz

Bu Blogda Ara